• Αιθέριο έλαιο Πατσουλί 10ml

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί αποκτάται από φρέσκα φύλλα του θάμνου Πατσουλί (Pogostemon cablin) με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό. Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί είναι ένα κολλώδες ανοιχτό προς σκούρο κίτρινο και μερικές φορές ακόμα και καφέ υγρό. Έχει χαρακτηριστικό ξυλώδες άρωμα με απαλές νότες καμφοράς. Το κύριο συστατικό είναι η πατσουλόλη.

Τα συστατικά του αιθέριου ελαίου Πατσουλί έχουν και ιατρικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιείται ως έμπλαστρο και ως έλαιο μπάνιου ή μασάζ.

Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο Πατσουλί χρησιμοποιείται συχνά. Χρησιμοποιείται σε αρωματικά κεριά, έλαια μπάνιου, μασάζ ή εντριβές.

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σαν συστατικό και σταθεροποιητής σε ανδρικά αρώματα. Επίσης χρησιμοποιείται πολύ στον αρωματισμό σαπουνιών και καλλυντικών. Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί είναι κατάλληλο για μείγματα με περγαμόντο, κάσσια, βρύα βελανιδιάς, πευκοβελόνες, γεράνι, λεβάντα, μανταρίνι, φασκόμηλο, σμύρνα, γαρύφαλλο, νέρολι, τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, λευκό έλατο, Υλάνγκ-Υλάνγκ και κεδρόξυλο.

INCI Name: Pogostemon cablin (Patchouli) leaf Oil

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.  Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έλαιο για θεραπευτικούς σκοπούς, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγου. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Αιθέριο έλαιο Πατσουλί 10ml

  • Κατασκευαστής: Phytosophia
  • Κωδικός Προϊόντος: EO-Patsouli
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Ετικέτες: Θυμάρι, Αιθέριο έλαιο θυμάρι, Μύκητες, Μυκητοκτόνο, Αμτιμυκητιακό, Αντιβακτηριακό, Αντισηπτικό, Απολυμαντικό, Αιθέρια έλαια, Μήκυτες νυχιών